Și da, suntem deschiși la idei. Fiecare este diferit, și de aceea ne dorim să putem construi pachete de beneficii personalizate în funcție de domeniul de activitate și de publicul țintă al acestuia. De asemenea, aria largă de evenimente pe care le organizăm (spectacole de teatru de orice gen, concerte de genuri diverse, lansări de carte, evenimente pentru copii, expoziții, festivaluri, evenimente pentru adolescenți, spectacole lectură, turneee, etc.) face foarte ușor să oferim vizibilitate maximă acolo unde este nevoie.

 

De încredere, de entuziasm, de curaj. Și de bani. Da, proiectele noastre costă. Nu mult. Suntem oameni chibzuiți și încercăm să ne descurcăm întotdeauna cu cât mai puțin. Dar chiar și așa, fondurile de care avem nevoie depășesc capacitatea noastră actuală de autofinanțare. Motiv pentru care suntem mereu în căutare de parteneri alături de care să ne putem îndeplini misiunea. Nu, nu ne place cuvântul “sponsor”. Ne plac colaborările de tip win-win și suntem mereu gata să oferim ceva la schimb celor care aleg să ne susțină.

Vizibilitate la toate evenimentele noastre. Apoi, invitații. Pentru parteneri și pentru partenerii lor. Vorbim aici despre evenimente culturale de marcă și despre evenimente diverse pentru copii.

Plusăm cu servicii de fotografie profesională, interviuri și apariții pe blog-uri de profil și  în emisiuni de antreprenoriat, cursuri și workshop-uri de dezvoltare personală. Din nou, pentru parteneri și pentru partenerii lor.

DE CE AVEM NEVOIE ?

CE OFERIM LA SCHIMB?

Cart

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.